Elämän Kuohu -taidenäyttely

Elämän Kuohu -ääniteos.

Taulut ovat tehty akryylilla kanvaalle.

Elämän kuohu -taidenäyttely
13.2.-13.3.21

Zanna Fashion, Satamakatu 10-12, Iisalmi. Avoinna ma-pe 10-17, la 10-14
Avajaiset 13.2. lauantaina klo 15–17

Elämän kuohu -teossarja sai alkunsa tyhjyydestä ja sen aistimisesta, väreistä sekä tunnelmista. Vuosi 2020 oli monin tavoin poikkeuksellinen, mutta myös silmiä avaava. Näyttämötaiteilija Antti Taipaleen esikoistaidenäyttely on syntynyt muutoksesta ja sen hyväksymisestä.

-Annoin itselleni luvan antautua värien vietäväksi ja tietynlaiseksi kanavaksi välittämään tunteita ja muistoja kanvaalle.

Taiteilijan kulunut vuosi oli muutoinkin poikkeuksellinen.

-Yliopisto-opintojen päättyessä keväällä jäin pohtimaan tutkimusaihettani, joka käsitteli kehollista empatiaa ja sen aistimista. Huomasin prosessoivani maailmaa aistit auki ja herkistyin elämän Valolle ja väreille.

Elämän kuohu teossarja tuo yhteen tunteita pettymyksistä rakkauteen ja oman voiman löytymiseen ja sallimiseen saakka.

-Meitä jokaista yhdistää voimakas rakkaus sisällämme, joka toimii sidosaineena meidän jokaisen välillä. Olkoon nämä taulut muistikuvina meidän välisestä yhteydestä.

Taipale halusi tuoda kuvataidetta kauneuden keskelle vaateliikkeeseen.

-Olemme Sanna Jääskeläisen kanssa ollut yhteydessä useasti muiden projektien puitteissa ja olen aina inspiroitunut Zanna Fashionin tuotteista, värikkäistä kengistä ja tietysti Sannan ennakkoluulottomasta katseesta maailmaa ja muita ihmisiä kohtaan.

Taipale on myös säveltänyt ääniteoksen taidenäyttelyn oheen, jota jokainen voi halutessaan kuunnella omista kuulokkeistaan samalla, kun katselee tauluja.

-Ajattelen, että musiikissa, väreissä ja liikkeessä on jotain sellaista, joka pitää meidät aktiivisena elossa ja ne liikuttavat meitä monella eri tasolla. Musiikki voi myös kertoa jotain enemmän ja viedä katsojaa vielä syvemmälle teoksen maailmaan.

Taidenäyttely Elämän Kuohu on nähtävissä Zanna Fashionin myymälän aukioloaikoina.

Teokset ovat myynnissä, ota yhteyttä!
Siirry sivun alkuun