Mikä neuvoksi, jos fyysiset pikkujoulut on peruttu?

Tässä artikkelissa käyn läpi näkökulmia syksyn 2020 tapahtumien järjestämiseen: miten työyhteisön yksi vuoden suurimmista kohokohdista voidaan järjestää ja yhteisön hyvinvointia pitää yllä? 

Maaliskuusta eteenpäin tapahtumat ovat peruuntuneet yksi toisensa jälkeen. Monet yritysten kevät- ja kesäjuhlat jäivät väliin ja korvaavia ei ole pystytty järjestämään. 

Tuleva syksy ja pikkujoulusesonki näyttää hankalalta, sillä useat yritykset ovat asettaneet omia kokoontumisrajoituksia henkilökunnalleen ja peruneet fyysisten pikkujoulujen järjestämisen. 

Työyhteisöille pikkujoulut ovat yksi vuoden kohokohdista, jolloin voidaan unohtaa työhuolet hetkeksi, rentoutua työkavereiden kanssa ja vaihtaa vapaalle. Toivottavasti kaiken tämän huolen ja vaikeuden keskellä yhteisestä viihtymisestä ei karsittaisi, vaan keksittäisiin uusia tapoja viettää yhteistä pikkujoulujuhlaa. 

Uusi suunta

Koronapandemian alkaessa maaliskuussa aloin tutkia uusia tapoja toimia tapahtumatuotannon kentällä. Aloin opetella striimausohjelmistojen käyttöä, studion rakentamista ja sen valaisemista, kameroiden toimintaa sekä striimilähetyksen käsikirjoittamista. 

Keväällä tuotin 8 -osaisen Mitä verhon takana on? -striimilähetyssarjan, joka oli käsikirjoitettu ja huumoripitoinen visailuohjelma, jossa arvuuteltiin vihjeiden perusteella verhon takana olevaa asiaa. 

Jaksojen aikana konsepti kehittyi ja sai lopullisen muodon asiakkaiden palautteiden ja striimiohjelman analytiikan pohjalta. Katsojat pitivät interaktiivisuudesta chatin kautta positiivisena toimintona sekä kohtausten erilaisuuden ja vaihtelevuuden pitävän mielenkiinnon ohjelmaa kohtaan vahvana.

Sarjan aikana ymmärsin, mitkä tekijät sitouttavat katsojan esitykseen ja millainen striimilähetyksen rakenne pitää olla, jotta katsojat jaksavat seurata sitä alusta loppuun ja myös aktiivisesti osallistua lähetyksen sisältöjen kommentointiin.

Tulevaksi syksyksi olen valmistanut kevään onnistumisien pohjalta pikkujouluohjelmaa striimilähetyksiä varten. Ensimmäinen striimilähetys on nimeltään Viinitasting Sheilan kanssa, joka on asiapitoinen, mutta huumorilla täytetty ohjattu viininmaistelu, jossa maistetaan kolmea ennakkoon valittua viiniä. 


Viinitasting Sheilan kanssa on mahdollista järjestää myös yrityksille etäyhteyksin, jolloin pienemmät porukat voivat kokoontua keskenään maistelemaan ohjelman ajaksi viinejä yhdessä. 

Jonkinlaisen yhteisen pikkujoulutapahtuman järjestäminen on tärkeää työyhteisön hyvinvoinnille ja siksi olenkin halunnut rakentaa tuotteen, joka vastaa tähän yhteisölliseen kysymykseen. 

Kun yritys tilaa Viinitasting Sheilan kanssa -ohjelman, hän saa takuuvarman, hauskan ja viihdyttävän, mutta asiapitoisen ja viinituntemusta lisäävän ohjelman, jota jokainen voi katsella tarvittaessa omasta päätelaitteestaan sijainnista riippumatta. 

Chatin kautta työyhteisön jäsenet voivat keskustella ja kommentoida tastingin aikana omia kokemuksiaan, joita juontaja tietysti myös kommentoi mukana. 

Ohjelmassa nähdään myös tunnettuja hahmoja ja artisteja viininmaistelun parissa, mitä “Katri Helena” tykkää Chardonnaysta tai “Paula Koivuniemi” Cabernet Sauvignonista? 

Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin räätälöidään sinulle tai työyhteisöllesi sopiva striimilähetyskokonaisuus. 

Viinitasting Sheilan kanssa vain sinun tapahtumaasi?

Kyllä se onnistuu! Jätä tietosi tähän, niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja rakennetaan tapahtumastasi ikimuistoinen elämys.

Marketing by

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun